ти встигнеш..
навіщо прогнози??..
що крають..
шматують подих..
шоб встигнути..
треба бажання..
а не відображення вроди..
шоб встигнути..
треба кохати..
\воно у пітьмі шлях покаже..\
навіщо свій подих труїти??..
себе в час сумління стинати..
ти встигнеш..
було б лиш бажання..
а в чому сумління..
полиш..
ти любий..коханий..
жаданий..
ти встигнеш.. я вірю..
облиш..
Свидетельство о публикации №112012101433