Стыпан да дывчина
Дывчина хочеть запивать, то маты не дае...
Згадайте, хлопцы,що Стэпан, смехаючы прынэз?
Це хорилку вин принэс!
Дивчыны запивають гуртом
Нехай соби гудуть,
Дывысь, у поли чобаны тыхэсэнько идуть...
Побачьте батько, що Стэпан с дывчиною робэ?
Що надо той робэ!
Свидетельство о публикации №112011907699