Крещение Господне

Его же Предтеча рукою крещает,
Весь мiр как Спасителя скоро узнает,
Он Бога-Отца есть возлюбленный Сын,
Он в Троице всех просвещает Един.

СтруИ Иорданские Бога прияша,
И Дух же Святый, яко голубь, схождаше,
Предтече главу преклонил Ты еси,
И змиев главы сокрушил с небеси.

Вспять возвратися река Иордан,
Каждый из нас был ко Господу зван,
Всем нам по силам таланты даны,
Будем Христу же до гроба верны!


Рецензии