Хап-хап ий в корчи, Х!

ГоспОдар-госпоДар!
Чы ты зарэ в хаты?
Чы дедыны цыцку дыржыш?
То йидьмо з базаРу
Хуця П ду-х Тамары Ж.
А то а ны в нас кобасы.

Прыйихалы хары
Да вот до и батька.
А батько Ж но Ж так во вж лыжыть.
То впивноч поздравым
Шэ, можэ, двух Танёк.
Да й разОм усих вжэ Б Брылив.

Мы гондэ но шося
Понев с телефоны Ж.
Да шо в вас там, га-д, за тишкЫ?!
Да поОтключалы Ж
Уфсэ вжэс шманатьте.
А ныц бо Ж ныма вжэ й пыньКив…Уф ПыньСьКовы Ш нич вшэ тоПир…

То ек з вамы статы
Да впоровынь дядькам.
А ныц ны стыдить а ны в дыч!

Одын мы з МонахОМ.
НыкОМу й ны надя.
Хай мрэ хоть у лисы, бы Шпинь.

Куды Ж зарэ вйидыш
Хотя бык помМыкТыксь.
Чы, ой, пойСциРакЦар в ДырЖын.
А ны Ж ТоБи в ГаньДзий
А ны бань чы с прачеч.
Ек хоч, так здыхай, чолович!

И мы от типа жэ
БукСуйХим, бы тракТор.
Ны в Тора Ж ныМА Й бильш батьКив. Дэ Ж з Нэба хоть Мыш ОдЗохВыкСь.

То будьтэ Ж здоровы,
Ах, нимцы з Янова!
Да й ий с ПонизовЯв ЛеГирл.
Ув МыньСьКу Ш достаныш
ТаКСамо Ш, бач, МарьЮв. О! дажэс пычэ Мняф пыйРих!

Туда вж ий насСат мы пройИХхаф РосьСийЮх.
Но в ЮхНюхВикЧ всэ такы Ж лийПшь.

Ну, й ек вам тут Письня ДутКив?
Зёпук но бо Машу зухСтрифш.
Ий фсафТрах Вась-Вась калЛакЧив Б. О так от в роДни и фси дни.
СвяТый ты, чы й гришн –
Змышейим з граЗёё и ззижм.

Ну-да. Мы тут СИЗ. Совсем Изь Зюзив еКСь а ныц. Морозь жэ, Х, блин, пцич!


Рецензии