Пошук стини

Що істиною є для вас?
У що ви вірите понад усе?
Про що ви думаєте повсякчас?
Що сенс життя в собі несе?
Не намагайтесь зрозуміти,
Не витрачайте час дарма,
Нікому не дано відкрити,
У чому істинна пряма.
Але ніколи не припнять
Шукань своїх уперті люди,
Без них вони одразу згинуть,
Без них ніякого життя не буде.


Рецензии