Молитва Царю Небесному

      
               
                Царю Небесный, Утешителю,
                Душе истины, Иже везде сый
                и вся исполняяй, Сокровище благих
                и жизни Подателю, прииди и               
                вселися в ны, и очисти ны от всякия
                скверны, и спаси, Блаже, души наша.
                (Молитва Святому Духу. В Храмах от
                Пасхи до Троицы молитва не читается)
      
            Небесный Царь –  наш Утешитель!
            Ты- вездесущ и исполнитель.
            Благих сокровище.
            Податель  Жизни.
            Ты – Дух Истины,
            Приди, приди!
                Вселись в меня…
            Очисти от всего греха.
            Спаси, Спаси! Боже, меня...
               
                Небесный Царь -  наш Утешитель,
                Будь с нами в жизни во все дни,
                Душ наших чистоту храни:
                Не дай греху в неё войти...
                Молю Тебя: "Спаси, спаси!"   

 


Рецензии