Венера

               


Теснифнава за и мани
Гафарикай зар алай,
К1ани  рушаз ч1угур рик1и,
Чуьнуьхай ахвар, кьарай.

Эзберзава адан т1вар за
Венера, Венера,
Цуькверихъ ам гекъигзава,
Иер я, иер я.

-Яраб ухшард ават1а тай?-
Хкаж жезва цаварал,
Элкъвез гъетрел а т1вар алай
К1анивилин луварал.

Эзберзава адан т1вар за
Венера, Венера,
Гъетерихъ ам гекъигзава,
Иер я, иер я.

Сагьиб я ам муьгьуьбатдин,
К1анибурун панагь я,
Белки кьисмет чи сад ийин
Бахтсуз тун зун гунагь я.

Эзберзава адан т1вар за
Венера, Венера,
Квехъ к1ант1ани гекъигайт1ан,
Иер я, иер я.


Рецензии
Извините, не понимаю языка! Наверно очень красиво! С уважением Ирина Махкамова

Расул-Заде Ирина Михайловна   13.05.2015 14:48     Заявить о нарушении