Не дивитися в минуле
Не згадувати прожиті роки...
Себе б лиш тільки обманули,
Не утекти від них....Не утекти.
А як хотілося б забути,
Піти ....пропасти як туман.
Закрити очі і заснути.
Не відчувать гіркий обман.
Свидетельство о публикации №112011800675