Я дякую тоб

Я дякую тобі
За посмішку миттєву,
За чисту синь очей,
Безмежну наче небо,
За теплий погляд твій,
Крилатіший за слово,
За той, що лиш мені
Належав винятково.

Я дякую тобі
Без слів і без зізнання,
І з присмаком жалю,
І з відчаєм прощання.
Я дякую тобі
За невимовну волю,
За ту, що навіки
Окреслить нашу долю.

Я дякую тобі,
Немовбито востаннє.
Ця зустріч на землі
Судилася зараннє.
І як би не було
І боляче і прикро,
Серце вже давно
До болю того звикло.

Я дякую тобі
За ті коштовні миті,
Що в пам’яті моїй
Томлінням оповиті.
Я дякую тобі
За те, що ти існуєш,
І навіть якщо ти
Поруч більш не будеш.


Рецензии