Плачуть вiкна

Плачуть вікна у батьківській  жаті,
Вже не чути  тут радісний сміх,
Не лунає  тут гомін дитячий,
І не стане ніхто  на поріг...



Сиротою стоїть стара хата,
В полиновому лісі -- сама.
І  немає вже мами і тата,
І нікого навколо нема...



А колись тут дзвеніло піснями,
Пахло хібом святим й молоком.
Всі збирались у тата і мами,
В цій хатинів за круглим столом.



О,як боляче  тисне у грудях,
Плачуть вікна,мов діти малі!
Не вмирай,моя батьківська  хато,
Ти ж остання  у нашім  селі ..!


Рецензии
Печальна картина яскраво змальована.
На жаль, багато такого у нашій країні...

Василь Кузан   18.01.2012 10:56     Заявить о нарушении
І з кожним днем все більше й більше... Щиро дякую!

Валентина Кателян   28.02.2012 03:14   Заявить о нарушении