Мавка

Ми зустрічались  навесні,
Було це раз чи двічі,
Ти усміхалася мені
І зазирала в вічі.


             Приспів:
      Ти наче вранішня зоря
      Принадливо так сяєш,
      Але,як Мавка лісова
       Нікого не кохаєш.


       
Гулять з тобою не піду,
Хоч маниш,зазиваєш,
Бо знаю,що себе одну,
Як той нарцис, кохаєш.


   Приспів.



Я обмануть себе не дам,
Хоч  цього дуже хочеш,
Мене у лузі чи в гаю
Не мрій,не залоскочеш.


Рецензии