Пiсня розлуки
Голос солов"їний,
Згадую тепер я кожну мить!
Щоб притишить муку
Довгу всю розлуку
Серце моє з твоїм гомонить.
Бо моє кохання,--
Чисте заклинання,
Променем засліпить,обпече:
Схочеш --- а не збудеш,
ПОвік не забудеш,
Навіть на край світу не втечеш..!
Зупинись,кохана,
Щастя те --- омана,
Кинулась за ним,а то -- міраж...
Ти вернись,кохана,
Сонцемосяянна,
Стану я для тебе вірний паж.
Бо моє кохання --
Чисте заклинання,
Променем засліпить,обпече:
Схочеш,а не збудеш,
ПОвік не забудеш,
Навіть на край свівту не втечеш..
Ти мене полюбиш,
Ніжно приголубиш,
Буде наша зустріч зоряно-ясна.
Хай весь світ уздріє,
Як кохати вміє,
Та,в чиїй душі живе весна !
А моє кохання --
Чисте заклинання,
Променем засліпить,обпече:
Схочеш,а не збудеш,
ПОвік не забудеш,
Навіть на край свівту не втечеш..!
Свидетельство о публикации №112011801307
З теплом та повагою,
Богдана Синюк 21.01.2012 13:44 Заявить о нарушении