Як на небI зIроньки

Як на небі зіроньки
        засвітили,
У гаю калини цвіт
        роси вмили.
 

Соловейко пісеньку
        там співає,
Та до себе милую
         призиває:
 

Ой,прилинь,коханая,
         як почуєш,
Ми з тобою ніченьку
         заночуєм.


Сядемо у купочці
          на калині,
Заспіваєм пісеньку
           про дівчину.


Про дівчину гарную,
           що кохала,
У гайочку легіня
            цілуввала.


Цілувала легіня
           дуже палко!--
Проспіваєм,любонько,
            аж до ранку!!!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.