Туган кондэге хэл

Тантаналы көнем бүген – туган көнем!
 Уйлар позтивта, кәеф күтәренке.
 Тордым иртүк, котәм котлауларны,
 Нишлим, шундыймын мин инде.
 Карыйм кәрәзлегә, орыйм җанын,
 Селкенми дә бит, бирми тавышын.
 Озак коткәч, бермәл, шалтырады.
 Куанудан яшиселәр килеп китте.
 Кем, кем ул беренче,сөендерүче?
 әллә әнкәм, йә матурым, якын дусым...
 Күӊелемдә мәгълүматка буш вакуум,
 Тизрәк аны,  җитез тутырасы.
 Ачтым хатны, бактым, төште күӊлем,
 әнкәм дә, сөйгәнем дә түгел, түгел бу дусым,
 Котлауларын юллап, өстәп биш бонусын,
 Тәбрикләде шулайттереп мине МЕГАФОН. 

 


Рецензии
Лучше поздно,чем никогда,самого прекрасного тебе!С днем рождения!

Разина Кинзябулатова   04.02.2012 22:31     Заявить о нарушении
рэхмэт)))

Динияр   05.02.2012 12:38   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.