В Раю чи в Аду?

Я в раю,  чи в Аду не знаю
І навіщо  світ,  в який прийшла я
Янголом я буду в ньому жити
Чи із дияволом дружити


Чи в небі синьому літати
І білосніжні крила розправляти
Чи під землею з грішними
В  великому  вогні згорати


То що ж мені тепер робити
Тай  куди ж себе подіти
І де ж шукати правдоньку
На грішній  цій землі


Рецензии