Христос Народився

В родині свято за столом
Зібрались Мама з Татом
І діти сіли біля них
І тішаться внучата

Смачна вечеря на столі
Кутя в глибокій мисці
12 страв пісних стоїть
Мов зоряне намисто

Христос родився на землі
Різдво і зірка сяє
Лунають пісні у дворі
Колядники співають

Ой колядки колядниці
Танці пісні вечорниці
Закружляли заспівали
Щастя й долі побажали


Рецензии