Сиджу сьогоднi знов на парах...

Сиджу сьогоднi знов на парах,
А серце рветься все до тебе.
Ти знаеш,я не буду плакать,
Ти знаеш,я не видам себе.

Ти вже не мiй i що ж такого?
Ти вже не мiй i не зi мною...
Ти не повiриш менi знову,
А я не буду вже з тобою...


Рецензии