Дитячi засiвалки

З Новим роком йдуть до хати,
Сіють, засівають,
Все, що хазяї дадуть -
У торби складають!

Сиплють діточки насіння,
Горох, жито - щиро.
Дому кожному бажають -
Щастя, добра й миру!

Щоб усім у Новім році
Жити краще було,
Щоби багатіли люди,
Щоб горя не було!

Щоб спокійно було в світі,
Та ладналось в домі,
Щоб усі малі й дорослі
Чулися здорові!

Щоб раділи життєчку,
Та кожненькій днині...
Долі доброї бажають
Неньці Україні!


Рецензии