Щоб друзiв запросить...
Так необхідно мати власний простір!
Щоб не було духовного інцесту,
Це заповіт Тарасів, - не протесту -
Один лиш спосіб Землю не втрачати -
Іти вперед, і далі обіймати...
Детально п’єм - блакиті п’єдестали,-
Призупиняймося, обчислить інтеграли…
Архітектурно , крізь кристал кармічний,
Будуєм новий шлях,- КОСМІЧНИЙ!
Знання для творчої співпраці,-
танцюють мізки, ноги, пальці...
Свидетельство о публикации №112011701350
С теплом,
Вадим Вересков 17.01.2012 02:37 Заявить о нарушении