З днем студента

Як що сесій, то коротких,
Як що балів, то високих!
Як що "преподів" - не злих!
Негараздів, то малих!
Як що свят, то тільки шумних!
"Божеволій" тільки умних!
Холодильник щоб був повний,
"Після пива" шлях був ровний!
Щоб ночей хватало спати,
А не фізику вивчати!:)))
Щоб стипендію давали,
Підвищать не забували!
Щоб життя було цікаве!
І натхненне, і тривале!
Щоб оточували друзі,
І в весіллі, і в недузі!
Щоб здоров'я лиш міцніло!
Щоб кохання, то красиве!
І взаємне і щасливе!


Рецензии