Для чево Ж ЭпаТаж?!. Ера лащ но щоб вамп

Итаво, что имеем.
Ну, Ж Лилит в БлизНеЦах.
Демон-вирус каб если
Прамо лупит аж Васьк.

Наверстать что-то если…
Не получится – Рак
В экзальТакЦию вбеСит,
Что й ий Сита не с Рам!

Так чево же треВожит.
Хм, да Вожик тут Е Ж!
Вот коверкает слово.
Хотя это святэ.

Да. Но  Вождь Я Ж! ПосПеЕш
Ты за гэтым Млынцэм?
Вот сказав шось аж деСить
Сказ ф сейКунДу й зайЧех.

А! так Так значыть Е тут:
Сей хтось Скунс ужэ й еКСь?!
Добрэ-добжэ! Счас взьМэтэ
Грыбынци на мынЭ! От дывитэся Ж: Мэта? Що, куды хто выдэ…

Ну, Стрылэць, до й людэй.
А! То хутко хоДэм.
Зарэ й ДэмКо й возьМэ й вас уфСих вжэ й за й пэйс!

НАЗофитэ сцас, дэ у мэнэ да щось дмэ.
Га! Ныдэ?
Хэ-хэ-хэ!

НАЗАрэй бо, Г, тут вэсь! НА ЗАРЕ нас збудей – всэ достаВым вам с ХЛЕБ!
Мы Зь САСнэм тикы дэсь.
Ну, так с пару недельк.
А потОМ САС уз всем
Ий расКазым даз ведьм.

Ну, так со? НАИлепс
Быць НАИНым мудрець?
Ны прыМаць а ны маць. Оно мацаць всих дам.

От в Галёшы такэй
Мы й ий йидым до й псэй.
А ты рыло цэ злей…хоць водоё святэньк.

Ой, получышь МОНетк!
НОМыр Ж пройдэ. Аджэ Ж.
НО…А МАО тут ЕК?
Шо, й вин був ны СтрылЦэм? Ну, то вш Грубэр щэ й Маркс
Жару ф хару  пудДасьць?

Чарли й ЧапЛинГа Ш бач?
ДНИ бейГуть! Как башМак.
От мы й гондэ й побач, шо за Буц зном дав Мац. Ну, Ж Мацу, можэ, га, Ж? 
Шоб но всим ЭпаТажь.


Рецензии