Ирония судьбы

Можливо, напевно, у іншім житті
Ти не зумієш повз мене пройти,
І я не лишуся знову сама,
Слухати, як шепоче весна.

А поки що, знаєш,  просто іди,
Не обертайся. Так буде завжди…
Я знаю більше, ніж варті слова,
А ти не пізнаєш, що правда така…

Не треба глядіти в очі мої,
Я буду мовчати. Ти говори…
І як би не було сумно мені,
Я буду мовчати. Ні слова тобі…

А зовсім скоро прийде зима,
І знов до світання я буду сумна.
Я чути не хочу її тихий крок
І бачити холод криштальних зірок.

Іронія долі, і в тому вся річ,
Що очі говорять, а ти все мовчиш.
Іронія долі у тихих словах,
Що залишаться на моїх вустах.


Рецензии