Свiтом 13. 01. 2012

Світом
Я в пошуках кохання цілим білим
Світом
Я брожу весною осіню та літом
Видивляюсь я
 в лицях різних а
А тебе немає
Як завжди нема

Світом
Холодно зимою жарко дуже
Літом
Те кохання моє кличе мене
в пошуках тебе зачарований
Брожу  завжди
Де тебе знайти
Де тебе знайти

Моє кохання де ти є
Моє або ти є чи є
В якому напрямку мені іти
Та де живеш існуєш ти
Незнаю чи тебе знайду
Чекай до тебе я вже йду
Лише тебе одну одну  люблю
До тебе я до тебе йду

Світом
Життя природа різна цілим білим
Світом
Та всюди є хороші добрі люди
Але де ти є
Кохання моє моє моє
Де ти де ти є
Кохання моє


Рецензии