З часом всмiхатимусь

Сьогодні в мене свято -
Зоставив дорогий!
З війною, слів багато
Почула я, нових.

Та цьому дуже рада,
Бо вже свобідная!
Не їстиме серденько
Безглуздая брехня!

Не бачитиму очка,
Зневірені зовсім.
Тепер, із часом, спробую
Всміхатися усім!

Вірші писати радісні,
Про справжнюю любов.
Співать пісні веселії,
Життю радіти знов!
                14.01.2012г


Рецензии