Сонце укр

Прокидайся. Доброго ранку, вечірнєє сонце.
Прощавай. Не стучися більш до мого віконця.
Відпускаю тебе. Відпливай. Лети понад небесами.
Розділю місяць навпіл. Поміж терезами
Покладу своє серце і битиму його без болю.
Прощавай, вечірнєє сонце; із собою візьми мою долю і волю.


Рецензии