Малятко

Одного разу, літнім вечорком
Тепленьким, у святенькую неділю,
В своїм дворі зустрілись з їжачком, маленьким,
Пробігав він, наче хвиля!

Злякався, мабуть, бо його біжком, угледіли,
Та, гей, запрошувать до хати!
Скоріш його Оксана із Сашком
У руки брать, та нести годувати!

Колючий він, звернувся колобком,
Та, навіть, мордочку боїться показати.
Настирні діти, - кликать з рушничком
Матусю, зайняту ділами, визивати!

Прилетіла, щасливая, як гном,
Бо їй подобаються теж малі звірята!
Вмотала, мов дитя, кругленький ком,
Принесла малючка в виранду мати.

За нею дітки, радісні, слідком,
Умить, звірятко, усім добрим наділили.
Задовольнився, вдостать, теплим молочком,
Натішилися ті, його до мами відпустили!


Рецензии
ёжики быстро привыкают к дому и людям,летом когда после дойки кошкам наливают молока они тут как тут,вместе с кошками лакают.

Рашид Кутдусов   24.01.2012 20:53     Заявить о нарушении
Вместе с кошками я, к сожалению, не видела.Мы жили в поселке, фермы рядом не было, но летом их частенько можно было увидеть вечерком.
Спасибо

Раиса Андрейчук   24.01.2012 22:10   Заявить о нарушении