Ти де?
-Я в серці
-Пусте
-Ще б'ється ?
-Живеш ,блукая?
-Ти дух?
-Нажаль я незнаю
-Сум'яття...Кумир
-Прокляття
-Ти ангел?
-Нi звір
-На жаль
-Це боляче ?
-Пробачиш,чи мене?
-Ти де ?
-В твоєму серці.
- Там біль ?
-Порожнеча... йдеш?
-... навіки
-Чекати буду, тебе не забуду
-Пусте...
Свидетельство о публикации №112011510209