Поклич мене зваб, загуби...
Іди, поклич мене.І зваб...і загуби.
За ту солодку мить короткого буття,
З тобою в опянінні ,віддала я б життя.
З тобою, в чистий рай , в пекельне пекло,
З тобою завжди поруч - і на край землі.
Я вірність, всю тобі б віддала,
Тобі ....Лиш одному Тобі.
І у вогні безмежному палаючи,
Біжу я по розбитому стіклі.
Твоєю завжди буду ...Чуєш.
Не відібрати моїх помислів душі.
Не відібрати серця вкраденого з раю,
Як не світили б зорі у горі,
Не можна вкрасти у самого себе,
Що заховалось у знедоленій душі.
Не можна викинути .І просто все забути,
Бо гра на серці- це не шахів хід.
В проміннях сонця, прокидатись та заснути,
І посміхнутись тобі ніжно вслід!!!
Свидетельство о публикации №112011404950