Святий вечiр щедрий вечiр

Святий вечір – щедрий  вечір,
В небі сяйво  відкриває.
В оцей час Господь  сердечний,
Побажання всі здійсняє.

Щедрість щиру сина й Бога,
Вам  даруємо в щедрівці.
Бо  до щастя  він дорогу,
Вкаже вам і вашим дітям.

Ми гінці його надійні,
Щедрість з радістю доносим.
Вам бажає бути з хлібом,
Жити  в мирі й мати гроші.

А в день Маланки й Василя,
В душах свято відчувайте..
Гору радості й  добра,
Щедро з нами розділяйте.


Рецензии