Шануйте любов!

Шануйте любов,кожен крок її,подих!
Її, навіть хвильку і мить!
Вона може все - сіль зробити солодкою,
Або, лід в вогонь розігріть!

Велике каміння розіб'є дрібнесенько
На тонкі маленькі шматки.
Вмираючого в самоті - оживити,
Дать щастя, з легкої руки!

Сумуючому - допоможе радіти,
Слабенького  - оздоровить!
Вона зможе все, все зуміє зробити!
Її поважайте! Цініть!


Рецензии