Святий щедрий вечiр

Святий щедрий вечір
Завітав до нас!
Приніс діткам радість -
Щедрувати час!

В кожнім домі свято,
Накриті столи,
Пахне хліб печений,
Сайки, пиріжки!

Зготувала мама
Та дванадцять страв,
Куті наварила,
Тато прибирав.

Він сьогодні з мамою
Весь день працював -
Піч жарку розпалював,
Все ій помагав!

Зібралися гості
В домі дорогі,
Запросили всіх до столу
Та господарі.

Тато запалив свічки,
Помолились всі,
Зачали щедрівочки,
Дітки, та пісні!

Кожен внагороду
Мав рубелик, три,
Яблучка, горішки,
Вафлі, калачі.

Скільки щастя й радощі
В дитячих очах!
Щедрий вечір, Добрий вечір
В маленьких серцях!


Рецензии