Эйтэ аласын

Дуслардан аерылып
бер узен генэ калсан.
Ишекне ачырга сина
берэрсе калырмы икэн.

Гомер уткэч читен булыр.
Янында бит, кем булыр.
Кунеллэрен сусаганда
Кем су китереп бирер.

Балаларын булса эйбэт.
Жэмэгэтен дэ булса.
Эрэмгэ гомер утмэгэн.
Эйтэ аласын, я алайса.


Рецензии