До тебе лину!

Узгірря, ліси і поля -
Усе це моя Україна!
Річки, чорноземна земля,
Безкраї степи та рівнини.

Просторная, вільна, жива,
В каштанах, калині і липах!
Могучая, сильна, свята,
В ясних зорепадах і квітах!

Вкраїно кохана моя,
Ти честная, славная, щира!
У шані і праці зросла,
З руїн повернулась до миру!

Ти мово моя чарівна -
Яскрава, дзвінка, мелодійна!
Ти пісня моя солов'я -
Журлива і радісна, ніжна!

Ріднесенька ненько моя!
Ти в мене найкраща, єдина!
Матусю моя дорога,
До тебе я пташкою лину!


Рецензии
хорошо написано

Андрей Поповский   13.01.2012 10:57     Заявить о нарушении
Спасибо.С Новым годом,хорошего Рождества!С уважением

Раиса Андрейчук   13.01.2012 11:02   Заявить о нарушении