Щедрiвниця

Голубонька підлетіла,
Стука у віконце...
"Що хочеш сказати,мила,
Моє ясне сонце?

Може звісточку яку,
Добрую принесла?
Не приховуй,серденько,
Кажи мені честно!"

Та голубка все стукала,
Не відповідала,
Щось про себе тихесенько
Мовчки воркувала.

Мов би шепотіла пташка:
"Тобі щедрувала,
З Старим Новим роком,
Із святом вітала!


Рецензии