важливо

важливо вчасно назавжди піти,
залишити по собі тишу й спокій,
це наче в воду крижану зайти,
але це своєрідний морфій.

важливо вчасно загубити почуття,
це дуже страшно та,здається,неможливо..
це як втрачати сенсорні відчуття,
так дико важко,страшно й дико несміливо.

важливо вчасно вміти зачекати.
це мов усім вітрам на зло..
це головне!
і щоб там не казали..
та все ж кохати-це головне,напевне,ремесло.


Рецензии