Любов i зрада

Відірвався листочок і пада,
Хто узмозі втримати його?
Так страшная і лютая зрада
Убива пресвятую любов!

Вона б'ється,ще хоче триматись,
Пада в прірву,здіймається знов.
Мріє жити,цвісти,розквітати!
Зла невірність,пиє єї кров.

Довго вірить вона і прощає,
Гніте себе і ріже,немов,
Лезвією серденько крамсає.
Беспощадна,руйнує любов!

Ненаситная не розуміє...
Що обходить кохання її?
Жадна відьма кохати не вміє,
Вже є два,їй бажається - три!


Рецензии