Прийди

Прийди

Богу не потрібні твої діла,
Він сам спроможній творити дива.
Він чекає від тебе не тільки свічку
Яку що рік ставиш в маленьку капличку.

Богу не потрібні твої справи,
Вони як брудний одяг близь Його слави,
Він чекає тебе в церкві не тільки на паску,
Стоїть та гукає
       – Прийди, буд ласка!


Бог не ялинки не крест і не поп
Його тіло страждали за безглуздий народ.
За людей що кричали "Осана Тобі"
Але потім некчемно ганебне "Розпни!"

З віри знущались в радянські часи
Та змінили погоди на кандидат й свічки.
Наш спасителт живий не тільки в Різдво
Але люди забули голос Його!
    - голос Його


             Прийди
Відкрий серце своє

             Прийди
Він чекає тебе

             Прийди
Дасть надію тобі

Досить Бога живого шукати в труні


видео песни http://youtu.be/JKiO80Lj_AU




intro = E, G, F, E, A, G

Verse = A, F, G, F#

chorus - E, B#, A


Рецензии