Нiчницi
Я в прірві палаю безумної ночі.
Не впасти так важко… Є біль, є печаль…
Не хочу хворіти, та хвора, на жаль.
Біль сковує тіло, стискає мій мозок,
Віддай мені сили, думки наче стоси.
Пробач мені, серце, за ночі без сна,
Пробач, душе моя, за те, що жива.
Свидетельство о публикации №112011201537
Костенко Марьяна 18.10.2012 03:30 Заявить о нарушении