Sтан

все занадто важко щоб зрозуміти,
все занадто довго щоб припинитися,
надто заплутано щоб його розплутати.
одним словом...

нестримано, байдуже, ігноровно,
беззмістовно, не зрозуміло, гнітюче,
болюче, депресуюче
але від того...

не менш захоплююче, цікаве, разюче,
тупикове, те яке не має вирішення,
але тільки призведе до чогось поганого
і вже тоді...

розлука, бійка, сварка, тріщина,
удар, холод, світло, смерть.
здійснилось.
і настав кінець.


Рецензии