Донбас
У Донбасі ніби рай –
Вийдеш в ліс ти – там синиця,
Вийдеш в поле – там пшениця.
Дочекались ми весну.
Все прокинулось зі сну,
Прилетів вже грак,
Розпустились квітки.
Ось настало літко.
Зацвів червоний мак.
Йдеш по вулиці – там вишня,
У садку смачна черешня.
Ось і осінь наступила,
Розпустила свої крила –
Листя золотії.
Вітер шумно віє.
А тепер вже йде зима,
І ведмедем вже нема.
На деревах зникло листя,
А граку немає місця.
На землю сиплються сніжинки,
У домах стоять ялинки.
У Донбасі час біжить швидко
Тільки була зима – а вже літко
Свидетельство о публикации №112011106807