Св ча до нашо душ

Свіча до нашої душі
Що бачиш ти у зазеркаллі?
Чи там так само як в житті?
Підступність злоба як у псарні
Чи може зради там нема,
Чи навпаки все в потойбіччі,
Чи й там панує сатана,
І біль та морок на обличчях.
Скажи мені скажи чому
Так хоче серце не спокійне
Чи там лунає повесні
Бурхлива пісня журавлина
І я у відповідь почув
Нема у нас пісень бурхливих
Є тільки прірва мовчазна
Та вічна пастка для безсилих.
Не там шукаєш ти юначе
Не там питаєш без упину
Чому так тихо серце плаче
Почувши пісню журавлину.
Спитай у Бога бо мені Він
Невтомне серце заспокоє
І відповість тобі чому
Лелеки кличуть за собою!


Рецензии