Де ти, зимонько?

Опали листячка з дерев,зовсім вже голі.
Деж білая красунечка зима?
Чи заблукала в вітровому круглім колі,
Не може звідти вибратись ніяк!

Зимонько,дай швидкую телеграму,
Якщо тебе потрібно виручать!
Вмить запряжемо бистрі, шустрі коні,
Поїдем королеву визволять!

А, може,ти на цей куток у злості?
Тут люди добрі,хочуть теж, тебе видать!
Чекають тебе усім серцем,із любов'ю,
Сніжком,метіллю,морозцем із неба впадь!

Розкрий всім очка,покажи яка ти пишна,
М'яка і ніжна,тож накрий поля і ліс!
В селах й містечках розмалюй балкони й вікна,
Дай дітворі дістати санок й лиж!


Рецензии