Сябры

Прайдуць гады як мiражы,
Аставяць на твары маршчыны,
Пасiвеюць скронi i вусы,
Без абавязкау будуць спаць
мужчыны.

     Чэраз гады, што так дабры,
     Сягодня разам мы сябры,
     Давайце запяём як песняры,
     I вып"ям чарку повну,
     За любоу до скону,
     I пакуль сэрца б"ецца,
     За родную Беларусь!


Рецензии