Свод Законов для Избранника

Выкладываю для тех, кого это интересует!!!

Salve, Ass!
Actis testantibus alter ego animo et corpore avarus gloriae. Dis elve absolvitur, kve adversa Fortuna all circulus vitiosus.
In secula seculorum corpus juris:
  Cogitationis poenam nemo patitur.
  da tua dum tua sunt, post mortem tunc tua non sunt
  decipi quam fallere est tutius
  dic - duc - fac
  animus ad omne jus dicit
  aqua currit et debere currere ut currere solebat
  ei incumbit probatio, qui dicit, non qui negat
  errare humanum est, stultum est in errore perseverare
  ex nihilo nihil fit
  facere ex curvo rectum, ex nigro album
  facta probantur, jura deducuntur
  facta sunt potentiora verbis
  falsus in uno, falsus in omnibus
  ignorantia non est argumentum
  judex habere debet duos sales, salem sapientiae ne sit insipidus et salem conscientiae, ne sit diabolus
  multa fidem promissa levant
  quod non habet principium, non habet finem
  sic volo, sic jubeo, sit pro ratione voluntas
  vivere est cogitare
  compos mentis  conditio sine qua non

        O tempora, o mores!
In secula seculorum
Memento mori
Sub specie aeternitatis
Schola vitae
Via vitae
Vir magna vi
Vir magni ingenii
Dura lex, sed lex
Vox emissa volat; litera scripta manet


Рецензии
Интересно. Очень даже интересно. Будет о чём подумать

Винелла Линовская   26.01.2013 21:18     Заявить о нарушении