Кохаю!

Пригорни мене любий до серця -
Вмить відчуєш любові вогонь!
Твої очі - два синіх озерця
Зачаровують знову і знов!

Я в тебе закохалась насправді.
Твої руки - два теплі ключі!
Тобі хочу співати дорання!
Ти лиш слухай і тільки мовчи.

Я тебе цілуватиму ніжно.
Навіть казку тобі розкажу
Про царівну, зиму білосніжну,
Що морозила мою межу.

Як же часто в серденько всілялась,
Виганяючи весну й тепло.
Від самотності в льод замерзала,
Я. І душу метіллю мело!

Тож надіюсь, що більше не прийде,
Бо любов - найсильніше чуття!
Я кохаю! Ти - моя надія!
Моя радість і моє життя!


Рецензии