Не залишай мене з думками
З іншим ти або зі мною,
Не залишай мене з думками:
Кохаєш чи… цією теплою зимою.
Не залишай мене так жити:
З тривогою, печаллю і нудьгою,
І все, що було з нами
Винищуй... безжалісною рукою.
Не треба штучного покою,
Ні марного мені тепла,
Відкрито стань такою жорстокою,
Якою завжди ти була…
Свидетельство о публикации №112010905739
Ксюшка Москалюк 26.03.2012 12:00 Заявить о нарушении