Кызыма
Синен кузлэр-минем йолдызлар.
Син булуы-минем бэхет,
Насыйп булсын чиксез шатлыклар!
Куанычтан синен колу-
Минем яшэу ямьнэре!
Син бит минем яшэу мэгънэм-
Кузлэремдэ шатлык яшьлэре.
Килче, чэчкэм, кысып соиим!
Бэхетле бул, сау хэм тэуфикълы!
Соелеп хэм соеп яшэ,
Килер конен булсын саваплы!
Нэни куллар мине коча,-
Мин бэхетле! Нинди бэхетле!!!
Самими да, саф та узен!
Ходайга мин чиксез рэхмэтле!
Свидетельство о публикации №112010810662