Pantomime Pandores

Pantomime Pandores,
Mezantropes figures...
Yesterday be full tones
Yes, me say: second blondes!
Smile my bessame lips:
Absorbent very missing to get...
And a feeling my bed:
You body a tooling,,,this keeps
For my directing capts...


Рецензии