Колядка

Стала радісна новина
У цілім світечку!
Почали співать колядки
У кожнім містечку!

Зірки ясні яскравіше
В небі засіяли,
Бо рождається Христосик,
Божий Царю малий!

Мати, добрая Марія
Родила дитятко.
Ісусика синочка,
Милеє малятко.

Сінцем ясла притрусила,
Поклала з любов'ю
Своє рідне янгелятко,
Бог Господь з тобою!

Заплющ очка,мій хороший,
Спи, як у кроватці!
Снів тобі ясних приємних,
Як в спокійній хатці!

Хай тебе охороняють
Твої Ангелята.
Спи,дитинко,біля тебе
Є ще і ягнята!

Відусюди чути дзвони...
Вся Земля радіє!
Славлять Христа та вітають
Чистую Марію!

Колядуймо та співаймо
Люди України!
Бога свято прославляймо,
На землі Святині!

Хай нам миру посилає,
В кожен дім надію,
Добра й щастя нашім краю,
Радість, нехай віє!


Рецензии