Черемшина

А у саду, у саду, хто милуе очі нам...
Хто гілля, свої, мов крила, роспустила...
Закохався в тебе я як молодий юнак...
Без тебе вже я не можу черемшина...


Приспів:
А черемшина, черемшина...
Наче в небі білий птах...
Ти, що із сердцем...
Моїм люба сотворила...
А черемшина, черемшина...
Наче дівчина у снах...
Своїй красой мене...
Навіки погубила...


Від кохання не сплю, вже я декілька ночей...
Ти ж така, люба, лагідна і мила...
Не в силах я відірвать від тебе своїх очей...
Закохався в тебе сердцем черемшина...

Закохала, мене, дивной вродою своей...
Ти чарівна, така, одна едина...
Гарну пісню співа, голосливий соловей...
Про красу твою чарівну черемшина

Слова к песне с моего официального сайта:
http://www.vlad-amelin.ru/pesni/2776-cheremshina.html


Рецензии